Aankondiging GEILSTE 
GANG BANG IN
 NEDERLAND MET 6 GEILE MEISJES EN DAMES, VEEL IS MOGELIJK !!

Aankondiging GANG BANG


Op maandag, xx/xx/2024 vanaf 12:00 uur doorlopend tot 17:00 uur, organiseren wij een Geile Mega Gang Bang met maar liefst 6 bloedgeile dames, deze zichzelf compleet overgeven aan de bezoekende heren, alles is bespreekbaar met de dames zelf, maar veel is mogelijk meer dan u kan inbeelden.


Wij hebben een mix van 6 leuke en erg geile dames dus voor elk wat wils.
Vooraf douchen doen we voor u meedoet aan de gangbang en ook tijdens de gangbang na de daad, wij hebben veel ervaring in de organisatie van gigantische geile gang bangs zowel in België, Duitsland, Nederland en Frankrijk. 

Meerdere keren klaarkomen is uiteraard mogelijk en voor de betaalde prijs mag u 5 uur meespelen en garanderen wij u sex garantie zoals u nog nooit mee hebt gemaakt.

Hoe meer sperma deze dames in hun kutje voelen of over hun gezicht zien terechtkomen hoe heter ze worden, alle mannen moeten met lege ballen weer naar huis er mag geen druppeltje sperma achterblijven.

Deze sexparty zal ongetwijfeld weer een onvervalste orgie worden zoals je deze nergens anders kan meemaken. Vraag aan elke dame voor wat zij openstaat en wat mag.


Ook de prijs is geen probleem, 120€ All-In voor deze super geile orgie vol ambiance! Nu heb je geen enkele reden meer om niet te komen, het zou trouwens gek zijn om naar een andere GB te gaan.

Vanaf nu organiseren wij deze geile gangbang met steeds nieuwe bijkomende dames op de 2de Maandag van de maand en de 3de Donderdag van de maand dus genoeg reden om naar uit te kijken.

Niet nodig te reserveren, plaats en meisjes zijn er meer dan genoeg, daarom is een leeg-naar-huis-garantie vanzelfsprekend. SNELTESTEN AAN DE DEUR !!

  • Prijs Alleenstaande heren: 120 euro (all in)

  • Prijs Actieve Koppels: 45 euro (all in)

Deze onvergetelijke gangbang gaat door in:

Erotheek Freya - Lange Nieuwstraat 4 te 4561 CD HULST - Nederland