ADULT BABY PLAY - ABDL

Adult Baby Play / Diaper Lover - ABDL

OPGELET ZATERDAG 13 JANUARI VANAF 10 UUR TOT 18 UUR EN ZONDAG 14 JANUARI VAN 10 UUR TOT 18 UUR IS ER ONS EERSTE GEILE ABDL WEEKEND MET NIEUWE OPPAS MEISJES, EEN ABDL MEISJE EN VELE GEILE NIEUWE ZAKEN, VOOR AF INSCHRIJVEN IS VERPLICHT GEZIEN WE DE LAATSTE KEER MEER DAN 8 ABDL'ERS HADDEN ELKE DAG VAN DAT WEEKEND.

Adult Baby Play, hier wordt u gedurende een uur of langer, eerst door mij in bad gezet en gewassen met babyzeep, nadien leg ik jou op het verzorgingskussen, talk je heerlijk in en doe je een luier en een rompertje aan, ik leg jou in bedje, je krijgt iets te drinken (voor kindjes uiteraard, en eventueel geef ik je fruitpap. Heb je in je pamper geplast verschoon ik jou, zelf ben ik gekleed als lekkere verpleegster of lieve mama, als je braaf bent, krijg je beloningen, zoals op de foto's te zien is, ben je stout dan straf ik jou met een klysma, ik voorzie meestal genoeg tijd (dit kan je niet doen op minder dan een uur, bij twee uur is het spel optimaal). Deze ervaring is onvergetelijk, ik voed je op van baby tot lief kindje en geef je daar ook de aandacht voor, een spel waarin je jou volledig kan laten gaan, incl. seksuele beloning voor brave kindjes, een echte aanrader. Wees zeker wat je wenst, er is een verschil tussen Adult baby en de Diaper lovers (deze laatste kicken meer op het dragen van een luier maar houden ervan in tegenstelling van een adult baby, om ook seksueel verwent te worden), wees dus duidelijk wat uw wensen of fantasieën zijn en wij brengen ze compleet in werkelijkheid

OPGELET: 

ELK TWEEDE WEEKEND VAN DE MAAND HOUDEN WIJ ONS AB/DL WEEKEND, Adult baby's maar zeker ook Diaper lovers kunnen zich dan inschrijven voor een complete dag van 10:30 uur tot 18:30 uur in onze grote ABDL Ruimte waar alles is voorzien, te komen spelen, slapen, zich met andere ABDL'ers te vermaken, wij voorzien maaltijd, fruit en koekjes en melk en water en sapjes alles op onze ABDL'ers af gestemd. Wees er tijdig bij en schrijf je in voor een zaterdag of zondag gedurende een ganse dag heerlijk jezelf te kunnen zijn. Er is buiten de ABDL Mama ook oppas en een Diaper Lover meisje aanwezig, de mama en oppas zijn er om op jullie te passen en jullie tijdig te verschonen, wij voorzien buiten spelletjes ook altijd andere verassingen. Eerst volgende ABDL WEEKEND IS TELKENS DE TWEEDE ZATERDAG EN ZONDAG VAN DE MAAND VRAAG ER TIJDIG NAAR, meer dan 8 VOLLE UREN ABDL Fun. Daar waar de prijs voor ABDL normaal vastligt kost een ABDL weekend voor de volle 8 uur slechts 800 euro (je kan ook komen voor 6 uur, 4 uur of 2 uur) daar zit alles in van 2 mama's, luiers, eten, drinken, spelletjes spelen, verschonen, straffen indien nodig en je eigen rompertje en fopspeen met knuffeltje. Wij houden de inschrijvingen compact zodat wij de ABDL'ers die ingeschreven zijn de volle aandacht krijgen van de 2 mama's. Uiteraard kunt u ook reserveren voor 1 uurtje of meer zoals jij zelf wenst prijzen worden dan uiteraard ook minder hoog, de uitgeschreven prijs is voor 7,5 uren met één mama en een geile oppas. Opgelet stoute kindjes worden vastgebonden en krijgen een klysma toegediend waardoor ze zich willes/nietes compleet bevuilen en een messy diaper zullen hebben als resultaat kinky en niet pijnlijk maar wel zeer vernederend.