ADULT BABY PLAY - ABDL

Adult Baby Play - ABDL

Adult Baby Play, hier wordt u gedurende een uur of langer, eerst door mij in bad gezet en gewassen met babyzeep, nadien leg ik jou op het verzorgingskussen, talk je heerlijk in en doe je een luier en een rompertje aan, ik leg jou in bedje, je krijgt iets te drinken (voor kindjes uiteraard, en eventueel geef ik je fruitpap. Heb je in je pamper geplast verschoon ik jou, zelf ben ik gekleed als lekkere verpleegster of lieve mama, als je braaf bent, krijg je beloningen, zoals op de foto's te zien is, ben je stout dan straf ik jou met een klysma, ik voorzie meestal genoeg tijd (dit kan je niet doen op minder dan een uur, bij twee uur is het spel optimaal). Deze ervaring is onvergetelijk, ik voed je op van baby tot proper kindje, een spel waarin je jou volledig kan laten gaan, incl. seksuele beloning voor brave kindjes, een echte aanrader. Wees zeker wat je wenst, er is een verschil tussen Adult baby en de Diaper lovers (deze laatste kicken meer op het dragen van een luier maar houden ervan in tegenstelling van een adult baby, om ook seksueel verwent te worden), wees dus duidelijk wat uw wensen of fantasieën zijn en wij brengen ze compleet in werkelijkheid