Amy Stone - Onze geilste dame die alle kincky dromen op alle gebieden waarmaakt voor jullie

Mijn naam is Amy, een geile Belgische geile Milf met een enorme sexdrive en heb enorm grote borsten (cup 85 DD) .
Ik beschouw mezelf als een echte vrouw, met perfecte lichaamsvormen, een mooie zachte huid die perfect is om aan te raken. . . iets waar ik bijzonder trots op ben.
Als je discretie en vertrouwelijkheid waardeert en op zoek bent naar een sexy, lieve, intelligente metgezel die de ultieme ervaring biedt, ben ik degene voor jou!
Ik ben goed in alles, en ben er zeer zeker van dat ik een vrolijke open minded geest heb, ik geef ook de beste diensten zo kan je bij mij terecht van Neuken zonder Condoom, BDSM, ABDL (ik kan jouw mama zijn bij een Adult baby play, maar kan jou ook strenger behandelen als strenge Meesteres tijdens een pamper sessie, zelf een pamper sessie waarbij ik jou vastbindt al strenge oppas en jou daarna een Klysma inspuit waardoor je compleet vernederd zal worden, ook SM sessies en Sessie met de Venus 2000, maar ook voor een compleet dokter onderzoek niets is onmogelijk als je het leuk vindt wat ik doe, in mijn geval vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te verwennen.
Een echte top specialiteit van mij is jou als onderdanige man eens goed onder handen te nemen, jouw leeg te melken tot je niet meer kan, daar ben ik echt een koningin in, ben ook gespecialiseerd en gediplomeerd in alle overheerlijke sensuele en professionele massages. 
Met mij kan je ook Cuckold doen, waarbij jij mij lekker neukt terwijl mijn vaste vriendje (man) hulpeloos en vastgebonden moet toekijken hoe jij mijn nauwe poesje volspuit met jouw zaad, lekker geil en dat meerdere keren na elkaar...

Dus plan een date in met mij en dan gaan we samen op avontuur. Vertel mij jouw fantasie ongeacht waar je van droomt en ik maak hem compleet waar zodat je er nog heel lang zal over nadromen. Boek mij vooraf want doordat ik zowat alles door mijn ruime ervaring aanbiedt is mijn agenda elke dag volledig volgeboekt.

Hele geile dikke kus van Amy xxx.