Onze nieuwste aanwinst - Claudia

Hallo, ik ben Claudia 34 jaar en ben voortaan de collega van Amy, samen bieden wij vele mogelijkheden aan, gaande van trio's, privé ontvangst waarbij je kan kiezen, beide zijn we heel goed in ABDL (adult baby play & diaper lover) verder heb ik Claudia al heel wat ervaring en ben ik heel goed in Soft Meesteres en BDSM alsook in rollenspel, waarbij ik jou kan vastbinden en jou daarna als slaafje kan behandelen en opdrachtjes geven. 
Ik hou enorm van sex en ben dan ook de ganse dag geil en heb continu een natte poes.
Op de dagen dat Amy aanwezig is ben ik hier ook, je kan dus altijd beroep doen op één van ons beide of een trio boeken met ons beide, hou vooral de eerste dagen/week rekening met drukke agenda's, vele mannen willen immers graag na eens een trio beleven, geef ook altijd je wensen door zodat ik en mijn collega daar rekening kunnen mee houden. Tegen de grote vakantie gaan we nog één of twee bijkomende collega's bijkrijgen en verhuizen we naar een plaats 4 km verder waar we 5 kamer en een gangbang ruimte en ook een wellness afdeling zullen hebben voor mannen die zeer discreet met een meisje apart kunnen genieten van een heerlijk arrangement, waarbij hij met het gekozen meisje naar de jacuzzi kan gaan, tapas en andere hapjes kan eten en daarna vlak naast de jacuzzi ruimte in de Master Bedroom nog een leuke tijd kan beleven, voor zo'n gebeuren en gezien dit meestal mannen zijn die op discretie staan is er een dubbele garage die na het openen van de poort en het binnen rijden rechtstreeks toegang geven tot de garage die dan afgesloten zal worden.

Hieronder zie je diverse foto's die gisteren  (17/05/2022) gemaakt werden, later komen er nog meer als we weer een fotoshoot hebben. Ik maak graag al jou wensen waar het enige wat jij moet doen is mij je fantasieën en dromen vertellen en dan zorg ik dat ze werkelijkheid worden. Ik hoop jullie allemaal spoedig eens te ontmoeten en dan gaan we samen geile en zwoele momenten beleven, je kan mij ook vinden op Redlights onder "Claudia" Tielt daar staat nog meer info en via  het gezamenlijk telefoonnummer kan je steeds bellen voor één van ons of ons beide. Alvast lieve geile kusjes, Claudia xxxxx


                       Onze nieuwste aanwinst