Privé Gang Bang met Amy en haar geile werknemers.

Het laten deelnemen van werknemers in loondienst zonder onze toestemming !!

PRIVE GANG BANG MET AMY OF EEN VAN HAAR WERKNEMERS

Gang Bang kan steeds geboekt worden voor privé feestjes de prijs hiervoor bedraagt 150 euro per 3 uur per persoon die deelneemt "PRIJS NEUKEN MET CONDOOM".

Let op als één van onze meisjes zou aanwezig zijn in een gangbang van een andere organisatie zonder een schriftelijke toestemming opgemaakt en meegegeven aan haar in kopij,  geeft ons dit onmiddellijk recht om ( 150 euro * het aantal uur te factureren gezien het meisje onder arbeidsovereenkomst ligt met ons bureau, tevens zal er een vaststelling gevraagd door de deurwaarder die op dat ogenblik van dienst is) . Bij niet betaling zullen wij het bedrag via een dwangbevel laten vorderen. Vraag dus steeds de schriftelijke toestemming van ons, gezien de dames via een vaste arbeidsovereenkomst tussen ons en SD WORX een juridische samenwerking hebben, vaak denken uitbater achter onze rug stiekem iemand in te zetten, doch de werknemer heeft een exclusiviteit getekend met ons bureau, ergens zonder ons medeweten gaan meedoen betekend dat wij de loonlasten betalen terwijl een andere profiteert en haar zonder contract tewerk zal stellen, iets wat in strijd is met de geldende arbeidswetgeving. Reeds vele hebben op deze wijze een fikse factuur gekregen en onlangs kregen wij in twee uitspraken  van het hof hierin gelijk.

 
Het minimum aantal personen moet minstens 6 mannen (bij twee meisje) zijn en maximum aantal mag niet hoger liggen dan 20 mannen (bij 4 meisjes)

Wilt u echter liever een privé Gang Bang waarbij jij en je vrienden kunnen "NEUKEN ZONDER CONDOOM" dan is dit mogelijk voor een prijs van 200 euro (voor max 3 uur) per deelnemende persoon deze gang bang is exclusief en wij voorzien alles. 

Uit veiligheid komt hier min één tot twee personen mee die toekijken of alles correct verloopt deze nemen niet deel een zitten discreet voor toezicht ergens in een hoek. De gang bangs vinden plaats in gans België en kunnen ook aangevraagd worden, privé gang bang is steeds met mijn persoonlijke beveiliging ter bescherming (waarvoor respect gevraagd). Vooral gevraagd voor groepjes mannen van 6 tot 20 mannen of feestjes of als verrassing. Zonder portiers komen wij als meisjes niet langs dan mag u gerust een andere persoon zoeken, de portier doet de registratie, inspectie van de ruimte op orde en netheid en dat de afgesproken zaken perfect in orde zijn, 6 personen betekenen ook 6 en geen 7 of 8 mannen, de lijfwachten komen enkel tussen bij dronkenschap of hardhandige mannen die geen manieren kennen, zij worden direct buiten gezet zij beschikken over een officiële licentie.

Opgelet een privé GANG BANG (Minimum 6 en max 20 mannen) dient steeds minstens een week vooraf geboekt te worden en er dient een voorschot betaald te worden enkel bij de ontvangst van dit voorschot komen de meisjes ter plaatsen, er kunnen tot 4 meisjes max geboekt worden. Dus een privé gang bang met 20 man en 4 meisjes waarbij jullie neuken zonder condoom kost dan 200 euro x het aantal actieve deelnemers) voor die prijs mogen jullie gedurende de volle 3 uren zoveel klaarkomen als jullie zelf willen en kunnen bij de 4 verschillende dames.

FOTO'S VAN ONZE "EXCLUSIVE PRIVAT GANGBANG MET ONZE VRIENDINNEN !!

Geen van deze foto's mogen worden gebruikt of gekopieerd zonder toestemming van "Amy's Secret Garden", schending van de auteursrechten zal leiden tot strafrechtelijke vervolging.