Sollicitatie formulier

Onderstaand sollicitatie formulier is voor meisjes/dames > 21 jaar. De door u ingevulde gegevens komen rechtstreeks bij Amy en de zaakvoerder terecht, u krijgt altijd een reactie van ons. Indien alles correct is ingevuld en wij interesse hebben nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek, er worden via telefoon of mail geen gegevens verschaft over hoeveel u kunt verdienen (ook al is dat best zeer hoog) noch over persoonlijke details, wij zijn van mening dat meisjes en dames die ECHT mee willen groeien naar de top, tenminste de nodige tijd kunnen vrijmaken om  dat gesprek in een ontspannen sfeer in één van onze business lounges met een hapje en drankje door te nemen. De zaken met betrekking tot loon en andere leuke meenemers zetten wij zonder één probleem OP PAPIER, wat wij u garanderen komen wij ook graag en zonder problemen na. Met de huidige snelle groei kunnen meisjes > 21 J  en dames solliciteren het enige waar u tijd moet insteken is voor het invullen van dit formulier en een persoonlijk gesprek (maar dan bent u al bijna aangenomen) er is steeds plaats voor nieuwe dames die zich willen inzetten en daarvoor een zeer hoog loon dagelijks mogen meenemen, wij behoren zonder discussie tot het best betalend bureau dat is niet ons gevoel dat is ons meermaals bevestigd door meisjes die ergens anders hadden gewerkt, wij durven ook alles op papier te zetten, daar waar sommige eerst  beloven en dan hun belofte wijzigen, bij ons is het een geschreven belofte opgemaakt en afgestempeld door de nodige  bevoegde mensen.

Deze sollicitatie kadert in het feit dat onze zaakvoerder met zijn collega en Amy besloten hebben om van zowel de Nederlandse als Belgische bedrijven, om daarvan één heel groot bedrijf te maken waar wij letterlijk alles kunnen aanbieden.  Zodra wij kunnen nemen wij onze intrek in dit nieuwe pand waar 6 grote kamers zijn, één Master bed room met verbinding naar de buiten jacuzzi en dit afgelegen op 4.182 m² afgesloten tuin met riante parking voor 25 wagens. Gezien dit een geheel nieuw gebouw is verhuizen wij zodra de laatste werken gedaan zijn. Ook onze nieuwe "EYES WIDE SHUT " (exclusieve gang bang ruimte met letterlijk alles aanwezig) de inrichting hiervoor werd gedaan door Thomas - Mc Brien zal in gebruik genomen worden (capaciteit 110 personen), we zijn er van overtuigd de eerste in zijn soort is voor België, wij kijken al uit naar de opening van deze ruimte.


WILT U DEEL UITMAKEN VAN ONZE LEUKE DAMES EN GOEDE SFEER, VUL DAN GEWOON  DE GEGEVENS HIERONDER IN EN VOEG 2 FOTO' S TOE EN VOOR JE HET WEET KAN JE BEGINNEN.