VOORSTELLING - NIEUW  MEISJE NAOMIE 

VOORSTELLING NIEUW MEISJE NAOMIE 

Dag lieve mannen. Mijn naam is Naomïe en ik ben een super geile en temperamentvol Afrikaanse Milfje van amper 35 lentes jong, ik studeer nog om diverse nieuwe uitdagingen te leren en doe dit werk dus om mijn studies te betalen.

Ik ben sensueel, lief, speels en heel temperamentvol. Ik ontvang jou met mijn sexy lichaam gehuld in sexy lingerie en op hoge pumps. Ik ben lief en verwen jou graag. Een spannende striptease, of een passionele body-to-body olie-massage dat uitloopt tot een spetterende vrijpartij. Met mijn handen maar vooral met mijn curvy lijf en grote borsten kronkel ik over al jouw plekjes. En dan gaan we verder met genieten en is het voor mij een uitdaging om jou in de zevende hemel te brengen. Kom jij naar mij voor een spetterende date? Wil je dat al jou fantasieën uitkomen wees nooit verlegen en laat me weten waar je naar verlangt en ik laat ze uitkomen, wees dus niet verlegen en laat me weten waar jij echt blij van wordt en van droomt Als je mij eenmaal geprobeerd hebt dan zal je zeker altijd terugkomen voor meer. Mijn aanwezigheid zal je een veilig en fijn gevoel doen ervaren dat je zal boeien en je zal niet willen ophouden tot je meest behaagde verborgen verlangens en gevoelens zijn voldaan, wat ik met plezier zal waarmaken.

Ik wacht op je al is mijn tijd kostbaar vanwege mijn studies, maak dus snel een afspraak mijn lieve man. Kusjes van Naomie xxxx

Overzicht van een diensten die ik alvast aanbied indien de hygiëne het toelaat (intiem kapsel) en sommige mits extra:

 • ZOENEN
 • TONGZOENEN
 • SAMEN DOUCHEN  
 • LEKKER VOORSPEL
 • UITGEBREIDE MASSAGES
 • ANAAL VINGEREN BIJ JOU
 • PIJPEN MET CONDOOM
 • PIJPEN ZONDER CONDOOM
 • ROLLENSPEL ( SCHOOLMEISJES, SEXY SECRETARESSE,.....)
 • INTIEM MET CONDOOM
 • ANAAL
 • DEEPTHROAT
 • DOUBLE PENETRATION
 • KLAARKOMEN OP LICHAAM OF MIJN BORSTEN
 • FACESITTING
 • VOETFETISJ
 • SOFT - BDSM
 • BONDAGE MEESTERES
 • SOFT MEESTERES
 • SPANKING
 • STRAPON
 • SAUNA BEGELEIDING
 • DINNER DATE
 • BEZOEK AAN PARENCLUB
 • TRIO VVM 
 • TRIO MMV
 • GOLDEN SHOWER 

AANWEZIGHEID VAN NAOMIË :

 • MAANDAG:     10 u - 20 u 
 • DINSDAG:            -        
 • WOENSDAG:   10 u - 20 u 
 • DONDERDAG:     -      
 • VRIJDAG:          17 u - 22 u 
 • ZATERDAG:      17 u - 22 u
 • ZONDAG:          10 u - 20 u