LUXE VILLA ALLE DAGEN - 6/7 OPEN 

WIJ ZIJN ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG  !!!!

ONZE LUXE VILLA IN DRONGEN IS ELKE DAG OPEN 6/7 

ELKE MAAND NIEUWE ACTIES EN PROMO'S

ONS NIEUWE LUXE VILLA IS NU OPEN 6/7  IN DRONGEN. Het landgoed ligt op amper 4 km van de afrit Drongen (afrit 13) op de E40,  dit mooie en compleet ingerichte en vernieuwde landgoed telt 6 kamers waaronder één SM Kamer en één compleet nieuwe ABDL Ruimte, er zullen permanent 6 dames aanwezig zijn, om een afspraakje te maken volstaat het om gewoon even te bellen want er zullen altijd wel meisjes beschikbaar zijn, tegen half mei zal er ook een overdekte luxe jacuzzi op ons ruime terras staan (zie hieronder op de pagina) en aan het landgoed is ruimte om met 6 wagens te parkeren, de tuin werd compleet nieuw aangelegd en ook alles is letterlijk nieuw geschilderd en overal staan nieuwe meubelen. Bovendien beschikken wij in onze luxe villa over een mooie compleet nieuw ingerichte ABDL ruimte met een speciaal adult baby bedje, verschoon tafel, kasten waar alle maten en soorten luiers liggen, een grote speelhoek met speciaal gemaakt ballenbad en en een complete ingerichte SM/BDSM ruimte waar alle toestellen staan. In Drongen kan je ook vrijblijvend langs komen !!! Nieuwe dames die zich aanbieden kunnen gratis inwonen/inslapen en mee eten, bovendien krijgt elke nieuwe dame 10 werkdagen na haar start een bonus bovenop haar loon van die week, een leuke extra waar je niets meer voor hoeft te doen...!!! Wegens enorme drukte best ruim vooraf bellen voor een afspraak !!

  • OPGELET HET ADRES VAN ONZE NIEUWE PLAATS IN DRONGEN WORDT PAS GEGEVEN NADAT U EEN AFSPRAAK MAAKT EN DIT OM PRIVACY REDENEN !!!!

OPENINGSUREN DRONGEN:

--------------------------------------

  • MAANDAG TOT VRIJDAG: 10:00 u - 22:00 u
  • ZATERDAGEN: 11:00 u - 23:00 u
  • FEESTDAGEN: 10:00 u - 22:00 u (ook op Paaszaterdag, Pasen en Paasmaandag)
  • ZONDAG: GESLOTEN

_________________________________________________________________

_________________________________________________________________


A.S.G (Vlakbij Afrit 13)

9031 DRONGEN

Afspraak: +32 488 96 68 98  

Gastvrouw: +32 488 96 68 98

amy.stone069@gmail.com

Vanaf mei 2024 kunt u bij ons ook terecht voor een compleet jacuzzi arrangement dit met één of meerdere dames erbij, daarna kunt u eventueel nog erotisch genieten door met de dame of dames een geil moment te beleven in de Masterbedroom.
Prijzen zijn apart verdeelt onder het gebruik van de Jacuzzi met een hapje (tapas) en een drankje (flesje frisdrank of een fles met bubbels) en daarnaast huurt u één dame per uur waarbij u zelf kunt kiezen welke u graag bij u in de jacuzzi wenst.
VOOR RESERVATIE/BOEKING BELT U BEST VOORUIT GEZIEN MET DE AANKOMENDE WARMTE DE RESERVATIES SNEL ZULLEN TOESTROMEN.