12 uur verblijf in onze ABDL opvang (Adult baby & diaper lovers) dag naar keuze

EEN ECHT EN COMPLETE VERBLIJF VOOR ADULT BABY EN DIAPER LOVERS. waarbij u gedurende 12 uur in de opvang blijft met Mommy Amy, badjes, eten, pampertjes aan, spelen met andere ABDL vriendjes of vriendinnetjes, wie braaf is krijgt een beloning, stoute kinderen worden gestraft. Er is voorzien: Pampers, zeepje, eten voor ABDL, Drinken voor de vriendjes en jij, rompertjes en plastic broekje, mama laat jullie zo rondlopen en verzorgd jullie wanneer het nodig is, Opvang vooraf te bevestigen en mits betaling van 50% voorschot, wij sturen u een overeenkomst van deelname.

Opgelet vanaf zaterdag 29/10 is er ook opvang elke 14 dagen op een zaterdag en dit dan aan een lager tarief gezien de dag dan vast ligt, om hieraan deel te nemen vult u de webpagina in: 
Opvang AB-DL vanaf 29/10 (NIEUW) - zie verder op deze website !!!

Er zijn altijd min 2 soms 3 tot 4 kindjes aanwezig.

De opvang is meestal op een vrijdag of zaterdag en start om 9.00 uur tot 21.00 uur s 'avonds.

Overnachten als baby na deze 12 uur (dus als baby slapen bij de opvang nadien is een extra van 700 euro) in dat geval blijf je tot 09.00 uur s 'morgens en ben je er dus 24 uur) voor de complete prijs van 1.700 euro all in van bad, bedje, verwenning, verschoning en spelen, eten en drinken en toezicht van mommy en soms een vriendin erbij.

1.000,00 €