Privé Gang Bang door onze geilste Amy en haar andere geile sperma sletjes - Beperkt in aantal 4 tot 5 dames en 20 heren op reservatie !! 

VOORAF TE BOEKEN, WANNEER WE GENOEG KANDIDATEN HEBBEN DAN ZAL DEZE GANG BANG GEORGANISEERD WORDEN EN WORDEN ER NAAR GELANG HET AANTAL MANNEN DE NODIGE MEISJES VOORZIEN.

PRIVE GANG BANG MET AMY OF MEERDERE VAN HAAR GEILE SLETTEN

Gang Bang kan steeds geboekt worden voor privé feestjes de prijs hiervoor bedraagt 150 euro per 3 uur per persoon die deelneemt "PRIJS NEUKEN MET CONDOOM". 


Het minimum aantal personen moet minstens 8 mannen (bij twee meisje) zijn en maximum aantal mag niet hoger liggen dan 20 mannen (bij 4 tot 5 meisjes) Wilt u echter liever een privé Gang Bang waarbij jij en je vrienden kunnen "NEUKEN ZONDER CONDOOM" (ER GEBEURD VOORAF EEN SOA TEST EN HIV SNELTEST), dit is dan mogelijk voor een prijs van 200 euro (voor max 3 uur) per deelnemende persoon deze gang bang is exclusief en wij voorzien alles.  
Opgelet een privé GANG BANG (Minimum 8 en max 20 mannen) dient steeds minstens twee weken vooraf geboekt te worden en er dient een voorschot betaald te worden, enkel bij de ontvangst van dit voorschot komen de meisjes ter plaatsen, er kunnen tot 4 tot 5 geile sletjes max geboekt worden. Dus een privé gang bang met 20 man en zaadsletjes waarbij jullie neuken zonder condoom kostprijs is dan 200 euro x het aantal actieve deelnemers) voor die prijs mogen jullie gedurende de volle 3 uren zoveel klaarkomen als jullie zelf willen en kunnen bij de verschillende dames. Anaal is niet mogelijk verder is klaarkomen in het gezicht, op het lichaam, in het kutje, allemaal mogelijk. Er komt iemand mee, of indien het in Drongen is zal er iemand zijn die alles qua veiligheid in de gaten zal houden. Wens jij tijdens de gangbang aan het Sint Andreas Kruis vastgebonden te worden en zo misbruikt te worden door één van de dames is dat ook mogelijk gaan de ruimte is voorzien in de betaalde prijs.