Sollicitatie formulier

Sollicitatie formulier voor vrouwelijke kandidaten en voor ons nieuwe 2° Landgoed met 6 kamers


Deze sollicitatie kadert in het feit dat onze zaakvoerder Gunther en zijn collega samen met Amy besloten hebben om van zowel de Nederlandse als Belgische vennootschappen, om daarvan één heel groot bedrijf te maken waar wij letterlijk alles kunnen aanbieden aan elk type klant. 
Zodra wij kunnen nemen wij onze intrek in dit nieuwe pand waar mooie grote kamers zijn, een Masterroom met verbinding naar de buiten jacuzzi en dit afgelegen op 2.252 m² afgesloten grote tuin met riante discrete parking voor onze bezoekers en zeer discreet gelegen vlakbij de E34 en dichtbij Brugge en de Belgische kust en snel bereikbaar.
Gezien dit een geheel nieuw gerestaureerd gebouw is starten wij daar op zodra de laatste werken gedaan zijn (januari 2023). Opening voorzien in februari 2023 !!!
Het discrete landhuis dat afgesloten en is authentiek, de inrichting hiervoor werd gedaan door Thomas - Mc Brien , we zijn er van overtuigd de bezoekers hier een discrete en mooie privé ontvangst met wellness en massagesalon te kunnen aanbieden, buiten alle gangbare zaken die reeds in onze eerste privé ontvangst aanwezig was. Voor dames die van verder komen of uit Nederland is er de mogelijkheid om in te wonen of te overnachten.

VUL HIERONDER HET SOLLICITATIE FORMULIER IN, STAP PER STAP VERGEET GEEN GEGEVENS IN TE VULLEN WANT DAN KAN JE HET FORMULIER NIET DOORSTUREN ALS JE OP "INDIENEN" DRUKT