Sollicitatie formulier

Sollicitatie formulier voor vrouwelijke kandidaten voor ons nieuwe Landgoed met 6 kamers - "TOP INKOMEN GEGARANDEERD" 


Door het onverwachte enorme succes van onze nieuwe vestiging in Drongen zijn wij op zoek naar nog meer dames en meisjes die een job zoeken waarbij ze een gegarandeerd luxe inkomen kunnen verdienen, wij betalen u uit zoals u wenst, per dag of per week. Bovendien krijgt u momenteel wanneer u start en 10 werkdagen bezig bent een startersbonus die samen met uw loon die week als extra uitbetaald word.

Onze nieuwe vestiging is gelegen nabij de E40 en vlakbij een afrit waardoor klanten ons makkelijk kunnen vinden, doch is onze luxe villa zeer discreet gelegen en daarom ook voorzien van alle privacy, er zijn voldoende parkeerplaatsen en bovendien is gans het domein voorzien van hoge natuurlijke omheining, waardoor gasten ook in de zomer rustig buiten in de Jacuzzi kunnen zitten op het reeds voorziene terras. Momenteel zijn er nog een klein aantal details die men moet afwerken, dit komt omdat exclusieve en op maat gemaakte zaken nu eenmaal niet zomaar op 1 of 2 weken al liggen te wachten op ons, doch de tuin is volledig af tegen half april bij de eerste warmte en het salon binnen waar de dames kunnen vertoeven komt uit Italië waardoor er een wachttijd was van 13 weken, maar ook dit komt eind maart eindelijk aan, de gastvrouw zorgt voor ontbijt, middag en avondmaal en neemt bovendien de telefoons op zodat jullie agenda vanzelf volgeboekt zal worden. Uiteraard kan je zelf je dagen en uren kiezen dat je wenst te werken.


Voor dames die van verder komen of uit Nederland is er de mogelijkheid om in te wonen of te overnachten in beide locaties mogelijk
indien u in onze locatie blijft inwonen of overnachten, krijgt u ook ontbijt en andere maaltijden die men in een dag nodig heeft, wij houden rekening met uw wensen (vegetarisch, Halal, ...) ..!!!  Een luxe en riant inkomen ( bestaande uit 5 cijfers ) is zeker mogelijk afhankelijk van het aantal dagen dat u wenst te werken en welke zaken u allemaal wilt doen. Wij beschikken in ieder geval over een enorm klantenbestand dat op 12 jaar werd opgebouwd en waar nu diverse grote steden (en dus ook nieuwe klanten) gaan bijkomen, het potentieel aan nieuwe klanten werd door een extern studiebureau bepaalt en er zijn 496.000 bijkomende klanten die binnen een straal van 5 km of 15 min bij onze villa kunnen zijn.


SOLLICITATIE FORMULIER, GELIEVE STAP VOOR STAP ALLE INFORMATIE IN TE VULLEN EN DAARNA OP DE KNOP "INDIENEN" TE DRUKKEN