WELKOM IN ONS PRIVE HUIS IN  
DRONGEN NABIJ
 GENT

WELKOM IN DRONGEN MET OF ZONDER AFSPRAAK ALTIJD EEN AVONTUUR!!


BELANGRIJKE NIEUWE INFORMATIE + ACTIES

1. VANAF 10 NOVEMBER 2023 ZIJN ONZE PRIJZEN AANGEPAST EN DIT IN "POSITIEVE ZIN" U ZAL MERKEN DAT EEN GROOT DEEL VAN DE PRIJZEN ZIJN AANGEPAST NAAR BENEDEN, WAAROM ? WIJ WETEN DAT ALLES DUURDER WORDT EN WILLEN NIET DAT ONZE KLANTEN DAARDOOR HUN PLEZIERTJE ZOUDEN MOETEN MISSEN, VANDAAR DEZE LEUKE VERRASSING, LET WEL OP VOOR ONS HUIS BLIJVEN DE REKENINGEN NOG ALTIJD MAAR OMHOOG GAAN, MAAR HIERDOOR KUNNEN JULLIE EEN GEILE EN WARME WINTER BELEVEN.

2. VANAF NU KAN JE OOK EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN GEILE MAAR STRENGE MEESTERES AMY DIE JOU ALLE HOEKEN EN KANTEN LAAT ZIEN.

3. ONZE PARKEERPLAATSEN ZIJN AANGEPAST, ER KUNNEN NU VEEL MEER WAGENS STAAN IN ALLE DISCRETIË ZONDER DAT U HEM MOET VERPLAATSEN TIJDENS UW AFSPRAAKJE.

4. ELK 2 DE WEEKEND VAN DE MAAND IS ER OP ZATERDAG EEN ABDL DAG, DIT START OM 10:00 UUR EN IS DOORLOPEND TOT 18:00 UUR DE PRIJS HIERVOOR IS LAGER DAN OP EEN GEWONE DAG BOVENDIEN ZIJN ER ZOWEL ABDL MEISJES ALS JONGENS, INSCHRIJVEN OF MAILEN VOORAF IS NOODZAKELIJK VOOR ONZE STOCK AAN ETEN, LUIERS EN HET AANTAL OPPAS DAMES OF MAMA'S. DE PRIJS DIE U ZAL ZIEN IS VOOR DE VOLLEDIGE DAG DUS VOOR 8 UREN, UITERAARD KUNT U OOK BOEKEN VOOR 2 OF 3 UREN ZOALS U WENST, GEEF AAN OF U ADULT BABY OF DIAPER LOVER BENT.( ZEER BELANGRIJK).
DEZE SESSIE GAAT DOOR IN ONZE 40M2 GROTE ABDL RUIMTE !!! 

  • VAN 25 MAART TOT 30 APRIL GEEFT KINKY AMY DE ABDL'ers, BDSM'ers en andere speciale KINKERS (opgelet Amy bepaalt zelf gelet op het gedrag van sommige mannen welke ze nog zal doen en welke niet bij haar welkom zijn), bij Amy kan zeer veel maar sommige toonde daar geen respect meer voor die mannen weten gerust wel wie hier bedoelt worden.....ACTIE 1 -  AMY STONE BDSM SESSIE MET STRENGE MEESTERES 1 UUR VOOR 180 EURO I.P.V. 200 EURO (bondage,facesitting, zweep, diverse taakstraffen, slavenbehandeling, vernedering, Ruined orgasm, enz..)
WELKOM IN ONS LANDGOED IN DRONGEN WAAR JE VOOR BIJNA ALLE FANTASIEËN TERECHT KAN !!