WELKOM IN ONZE DRONGEN

WELKOM IN DRONGEN MET OF ZONDER AFSPRAAK ALTIJD EEN AVONTUUR!!


BELANGRIJKE NIEUWE INFORMATIE + ACTIES

1. VANAF 10 NOVEMBER 2023 ZIJN ONZE PRIJZEN AANGEPAST EN DIT IN "POSITIEVE ZIN" U ZAL MERKEN DAT EEN GROOT DEEL VAN DE PRIJZEN ZIJN AANGEPAST NAAR BENEDEN, WAAROM ? WIJ WETEN DAT ALLES DUURDER WORDT EN WILLEN NIET DAT ONZE KLANTEN DAARDOOR HUN PLEZIERTJE ZOUDEN MOETEN MISSEN, VANDAAR DEZE LEUKE VERRASSING, LET WEL OP VOOR ONS HUIS BLIJVEN DE REKENINGEN NOG ALTIJD MAAR OMHOOG GAAN, MAAR HIERDOOR KUNNEN JULLIE EEN GEILE EN WARME WINTER BELEVEN.

2. VANAF 01 SEPTEMBER ZIJN WIJ AF EN TOE OP ZONDAG GESLOTEN WEGENS RUSTDAG TEVENS WORDT HET GANSE HUIS DAN GEPOETST EN ONTSMET, OM MAANDAG TERUG MET VOLLE KRACHT TE BEGINNEN.

3. ONZE PARKEERPLAATSEN ZIJN AANGEPAST, ER KUNNEN NU VEEL MEER WAGENS STAAN IN ALLE DISCRETIË ZONDER DAT U HEM MOET VERPLAATSEN TIJDENS UW AFSPRAAKJE.

4. ELK 2 DE WEEKEND VAN DE MAAND IS ER ZOWEL OP ZATERDAG ALS OP ZONDAG EEN ABDL WEEKEND, DIT START OM 11:00 UUR EN IS DOORLOPEND TOT 18:30 UUR DE PRIJS HIERVOOR IS LAGER DAN OP EEN GEWONE DAG BOVENDIEN ZIJN ER ZOWEL ABDL MEISJES ALS JONGENS, INSCHRIJVEN OF MAILEN VOORAF IS NOODZAKELIJK VOOR ONZE STOCK AAN ETEN, LUIERS EN HET AANTAL OPPAS DAMES OF MAMA'S. DE PRIJS DIE U ZAL ZIEN IS VOOR DE VOLLEDIGE DAG DUS VOOR 7,5 UREN, UITERAARD KUNT U OOK BOEKEN VOOR 2 OF 3 UREN ZOALS U WENST, GEEF AAN OF U ADULT BABY OF DIAPER LOVER BENT.

5. VANAF 01 NOVEMBER ZIJN NIET ALLEEN ONZE PRIJZEN GEZAKT MAAR ZIJN ER OOK ELKE MAAND MINSTENS 2 ACTIES (PROMO'S) WAARBIJ U VOORDEEL KAN UITHALEN, ACTIES STAAN OP DEZE PAGINA EN OP AFSPRAAKJES.COM

ACTIE 1 -  FAY VAN 10 NOVEMBER TOT 31 DECEMBER - 1,5 UUR Alle Massage + Gfe + Happy end = 180 euro ipv 200 euro (extra's kunt u met de dame persoonlijk overleggen)ACTIE 2 -  DEBBIE SM SESSIE MET STRENGE MEESTERES 1 UUR VOOR 175 EURO I.P.V. 200 EURO (bondage,facesitting, zweep, diverse taakstraffen, slavenbehandeling, vernedering, Ruined orgasm, enz..)
WELKOM IN ONS LANDGOED IN DRONGEN WAAR JE VOOR BIJNA ALLE FANTASIEËN TERECHT KAN !!