Vacatures - ASG

A.S.G Zoekt, sexy mooi verzorgde en goed gemotiveerde dames/meisjes vanaf 19 jaar met een positieve houding:

 • Ben jij een zelfstandige dame of meisje, open minded, sensueel, mooi en goed verzorgd en zeer gemotiveerd om over het algemeen Belgische en Nederlandse mannen te verwennen in een legale professionele en gezellige ongedwongen sfeer en dit in een landhuis dat met alle regels op alle gebieden in orde is?
 • Bel ons dan op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en rondleiding, en wie weet wil jij een dagje meedraaien om te kijken of het je bevalt. Tijdens dit gesprek kan je meteen ook alles vragen waar je meer wenst over te weten.
 • Telefoon tijdens openingsuren: +32 488 96 68 98
 • Amy Secret Garden (ASG) heeft 2 vaste zaakvoerders voor wie de meisjes het allerbelangrijkste en er heerst een super goede sfeer waarin jouw grenzen zowel door ons als de zaakvoerders maar ook door onze klanten worden gerespecteerd!

Om dit alles zo te krijgen hebben wij bij het opbouwen van ons nieuw huis dus netjes volgende regels opgesteld:

 • Elke dag direct nadat je gedaan krijg je eerlijk en netjes al jouw geld ontvangen voor jouw diensten (let op in Belgie kennen wij geen Opting-inn belastingsysteem wat bij onze noorderburen wel van toepassing is).
 • Ieder meisje bepaalt zelf haar tarieven op basis van de diensten die ze zelf als extra service aanbiedt, er is een basis maar niets belet jou om hiervan af te wijken.
 • Wanneer de klant een afspraak maakt en zijn wensen meedeelt zullen wij al vooraf uittellen wat het minimum bedrag is dat Amy (onze zaakvoerster) zal afrekenen, vraagt de klant bijkomende zaken dan kan je dat zelf beslissen en deel je dit later mee aan Amy.
 • Je bepaalt je eigen werktijden, wij respecteren dat je een privéleven hebt en ook je zelfstandigheid.
 • Al onze kamers zijn compleet nieuw, zowel het meubilair maar ook het ganse landhuis werd compleet gerestaureerd. (Er is ook een Masterbedroom, er zijn douches (trouwens verplicht voor elke klant) en er is een grote SM kamer en bovendien ook een unieke 30m2 AB/DL kamer aanwezig)
 • Wij hebben geen bar, als privé landgoed ontvangen wij de klanten die we wel een drankje aanbieden maar verder geen ge-animeer of alcohol of drugs in onze kamers, gasten komen elkaar niet tegen, wij houden van een discrete ontvangst.
 • In ons landhuis is een zeer gemoedelijke en gezellige sfeer de meisjes moeten zich hier thuisvoelen daarom, je moet bij ons niks en ook mag je pauzes nemen en kan met Amy letterlijk alles bespreken als je een vraag zou hebben, bij ons heerst de sfeer van één leuke groep en daar doen we dan ook alles voor.
 • Je bepaalt zelf of je je wilt voorstellen aan een klant of een klant weigert omdat je jouw er niet lekker bij voelt.
 • Amy Secret Garden is gemakkelijk bereikbaar via openbaar vervoer (vanuit elk treinstation vertrekt er een trein naar ANTWERPEN CENTRAAL waar je direct kan overstappen op een trein richting GENT SINT PIETERS, om het onze meisjes makkelijk te maken mag je daar een taxi nemen tot vlak voor onze deur (wij betalen alle vervoerskosten dus zowel trein als taxi). 
 • Kom je met de wagen van Nederland of het binnenland, ook dan neem je de autosnelweg richting Antwerpen en van daaruit volg je de richting Gent, Brugge, Oostende. Je komt dan op de E40 terecht waar je afrit 13 Drongen neemt.
 • Er is voldoende parkeerruimte op ons terrein van ons privé landgoed, gezien de straat gemaakt is voor enkel plaatselijk verkeer sta je discreet en ben je niet zichtbaar vanaf de openbare weg.
 • Elke meisje of dame krijgt een afsluitbare plaats voor je kleding en privé spullen.
 • Blijf je inslapen en je ontvangt na werktijd jouw inkomsten dan kan je die in een kluis met dubbele code wegleggen tot je vertrekt.
 • Vrije werktijden tussen 10.00 uur 's ochtends en 22.00 uur 's avonds
 • Wij zijn 7 dagen (maandag t/m zondag) geopend, ook hier beslis jij hoeveel en op welke dagen jij wenst te werken.
 • Rookvrije woonkamer en keuken voor de meisjes/dames met WIFI, TV, NETFLIX en indien nodig hebben wij een laptop mocht je die dringend nodig hebben.
 • Het landhuis is druk bezocht met nog steeds stijgende klantenkring.
 • Er is een kleine maar aparte rookruimte die alleen beschikbaar is voor de dames.
 • Onze IT verantwoordelijke bouwt gratis professionele marketing en reclame voor elk meisje o.a. via internet
 • Elk meisje krijgt haar eigen Webpagina waar ze zich kan voorstellen jij bepaalt welke foto's daarbij op jouw pagina komen, onze huisfotograaf zal deze dan voor jouw nemen en belangrijk "jouw profiel gaat pas online nadat jij het eerst hebt gezien en je goedkeuring hebt gegeven"
 • Discrete ingang langs de achterkant van het landgoed (vanaf de straat niet te zien)
 • En waar ons huis bekend om staat onder de dames/meisjes: door de gastvrouw wordt een volledig verzorgd ontbijt en avondeten voorzien, er wordt rekening gehouden met bepaalde voorkeuren (vegetarisch, geen varkensvlees, Oosters, enz). Ook kun je tussendoortjes nemen en drankjes zodat je voldoende energie hebt en mocht je iets willen wat niet in huis is, dan wordt het voor je gehaald door Amy die elke dag zeer vroeg al naar de supermarkt gaat. Dus je hoeft niet je eigen magnetronmaaltijd/kant en klaar zaken mee te nemen of telkens ergens te bestellen, want wij hebben alles in huis en wordt helemaal voor je geregeld.

Ons privé landgoed onderscheidt zich van vele andere privéhuizen in België met name in respect voor jou als meisje/dame in je zelfstandigheid, vrijheden in werktijden, voorstellen aan gasten/klanten, vrijheid in seksuele handelingen die jij wilt uitvoeren en daardoor ontstaat er een zeer relaxte en fijne sfeer in ons privéhuis die je als meisje/dame maar ook onze gasten/klanten voelen. 

Het enige wat wij daarvoor terugvragen is dat je jouw vrijheid en alles wat wij voor jouw zullen doen niet misbruikt, zoals je kon lezen in de regels is alcohol en drugs verboden, wij willen dan ook nooit meisjes in ons huis zien die dronken of compleet van de buitenwereld rondlopen, wij weten uit een neutraal onderzoek van een analysebureau dat wij tot de meest en hoogste betalers zijn in België, wie zijn best doet kan makkelijk een inkomen halen waar zelfs een directeur niet eens aan kan komen.

Bovendien organiseren onze zaakvoerders regelmatig en onverwacht leuke verassingen, zo zijn we onlangs gaan shoppen, waarna we een fotoshoot hadden geregeld voor elk meisjes en zijn we als afsluiter allemaal samen op restaurant gaan eten, Gans die dag hebben wij met plezier betaald en onze meisjes zijn daar dankbaar voor.

 Wenst jij als meisje/dame daar ook deel van uit te maken?

 • Wil jij veel geld verdienen op tijden en dagen die jij bepaalt, met eigen keuze in wat je wel en niet wilt doen en met wie? 
 • Wil je graag werken in een landhuis met een leuke en open sfeer?
 • Dan is "Amy Secret Garden" jouw ideale werkplek!
 • Bel via +32 488 96 68 98 of stuur een mailtje via contact@amy-secret-garden.be

Ben je het elders moe dat je niet altijd eerlijk en op het einde van de dag niet bent uitbetaald, zit je vast aan werktijden die beslist zijn voor jou, mag jij jezelf niet zijn in het privéhuis en is er een jaloerse sfeer…? Kom dan op voor jezelf op en neem het besluit eens elders te kijken waar je ook zoveel meer geld kan verdienen, en ook nog in alle vrijheid en leuke en losse maar gezellige sfeer, dat is een situatie waar wij beide met zekerheid beter van zullen worden en dit op korte termijn al, alles hangt van jou af !!

Hopelijk zien we elkaar snel een keertje, xxx Amy Stone

Amy Secret Garden
Kattegaver
B-9031 Drongen
Telefoon: +32 488-966898 (Beschikbaar van 10:00 uur tot 22:00)
Website: https://www.amy-secret-garden.be/
E-mail: contact@amy-secret-garden.be