Vacatures - ASG

A.S.G Zoekt, sexy mooi verzorgde en goed gemotiveerde dames/meisjes vanaf 19 jaar tot 65 jaar met een positieve houding:

  Hallo leuke dames,


  Wij zijn een privé huis met reeds 19 jaar hebben ervaring, wij bieden een zeer groot gamma aan van verwennerij, gaande van Massage, BDSM, SM, ABDL, Privé Ontvangst, Sauna begeleiding, Gang Bangs enz..., 

  U beslist zelf wat u wenst te doen en waarvoor u zich kandidaat wil stellen.


  Boven deze lijst aan verwennerij bieden wij ook opties (extra's) aan waarbij de klant meer betaald.
  Wij betalen het meeste van alle privé huizen, hoeveel is afhankelijk van wat u allemaal wil doen en hoeveel dagen en uren u wilt werken per week.


  Wij zoeken dames en meisjes van alle leeftijden , wel verzorgd en liefst met ambitie om samen met de andere dames onze zaak verder te laten groeien. 


  Leeftijd van 20 tot 68 jaar, hoe meer jij aanwezig bent en afhankelijk van jouw inzet en waar je voor open staat is een loon van 5 cijfers op maanbasis makkelijk haalbaar (garantie op getekend contract van ons).

   
  Uw inkomen is dus afhankelijk van het aantal dagen en uren en de services die jij aanbied, van de extra's mag jij een gigantisch percentage netto houden dat zal tijdens het gesprek dat we vooraf hebben wel duidelijk blijken.


  De verdiensten zijn m.a.w onbeperkt en er wordt bovendien 2 maal per jaar een extra bonus uitbetaald bovenop je inkomen, wij betalen ook vakantiepremie en eindejaarspremie en wij zijn met alles in orde, wij hebben tot op heden alle controles met glans doorstaan.


  Inslapen en inwonen zijn bovendien ook mogelijk wij begrijpen dat je niet elke avond naar huis wil of kan rijden, kom je met de trein of de wagen dan worden er éénmaal per maand een reiskosten premie uitbetaald die uw benzine of treinticket terug betalen. 

  Uitbetaling gebeurd op dag, week of maandbasis wat jij liefst wil.BEN JE HET BEU OM ERGENS ANDERS WEINIG TE VERDIENEN BEL ONS DAN OP. JE KOMT TERECHT IN EEN LEUKE SFEER ONS HUIS HEEFT 6 KAMERS.BOVENDIEN HEBBEN WIJ EEN 30 m2 SM RUIMTE EN EEN 35 m2 INGERICHTE ABDL KAMER.
  Wij zorgen voor een goed gevulde agenda zodat je genoeg klanten hebt om een mooi loon te verdienen bovendien krijg je een eigen webpage en zetten wij op diverse kanalen advertenties waarbij wij jou promoten elke dag opnieuw. 


  WIL JE EEN LEUKE JOB MET VEEL AFWISSELING ? START DAN VANDAAG NOG, INFO VINDT JE OP DE WEBPAGINA. WIL JE GRAAG EEN EEN PAAR DAGEN PROBEREN DAT KAN OOK, BEL OF MAIL ONS EN WIJ REGELEN EEN PERSOONLIJK GESPREK.


  XXXX TOT GAUW, AMY en haar TEAM

  VUL ALVAST HET SOLLICITATIEFORMULIER IN DAT JE HIERNA KAN TERUGVINDEN, WIJ NODIGEN JE UIT VOOR EEN GESPREK EN EVENTUEEL KAN JE EEN PAAR DAGEN MEEDRAAIEN OM TE KIJKEN HOE ALLES HIER LOOPT. WIL JE DAARNA BLIJVEN DAN VULLEN WIJ ALLE PAPIEREN IN EN BEN JE VERTROKKEN NAAR EEN GOUDEN TOEKOMST.